Masaža beba

Masaža beba

Masaža beba

IAIM  (The International Association of Infant Massage) od sada  i u našem centru za masažu. Idejni tvorac cele priče Vimala McClure osimislila je koncept masaže beba na način da roditelji masiraju svoju decu i tako uspostave bolju povezanost jedni sa drugima. Ovo je važno iz nekoliko razloga: blagotvorni dodir pun ljubavi, treba da bude povezan sa srećnim licem, glasom i mirisom roditelja, roditelji ovim putem uče da prepoznaju bebine signale, beba se zaljubljuje u onoga ko je masira, roditelji i u narednim godinama mogu pružiti svojoj deci masažu i tako uticati na njihov pravilan rast i razvoj ličnost, bebe zaslužuju sigurno iskustvo puno ljubavi sa ljudima koje dobro poznaju.

IAIM masaža se sastoji od elemenata švedske i indijske masaže, refleksologije i joge. Brojni su benefiti masaže beba, kako za same mališane, tako i za njihove roditelje, ali i za cjelokupno društvo.

Sama obuka za roditelje traje pet časova (u prosjeku oko sat vremena traje jedan čas), u okviru kojih se uči masaža svakog dela tela, nežni pokreti kao i specifični pokreti kod kolika (grčeva). Učimo takođe i o tome da se masaža uvek radi sa bebom, ne na bebi i da je to aktivnost puna poštovanja prema bebi. Na kraju svakog časa ostavljamo i vreme za diskusiju tako da roditelji jedni sa drugima mogu da podijele razna iskustva i saznanja.

Časovi mogu da budu u maloj grupi (od maksimalno pet mama i beba) ili individualni, na vama je da odlučite šta je za vas i vašu bebu najbolja opcija. Ovo je početak u životu i dobro ulaganje za budućnost!

 Trajanje: 60min Cijena paketa od 5 tretmana : 250KM

Podijelite ovaj sadržaj

Povezani sadržaj

Tretmani za opuštanje
Masaža trudnica